• QTP500C
  • excavators
  • across-the-world

produktet funksion

më shumë

tipar pajisje të përdorura

rreth nesh

Procesi i zhvillimit të kompanisë

QINGDAO TRADE Peak CO., LTD . është e vendosur në Zonën West Coast Ekonomik në vitin 2005. Pas më shumë se 10 vjet, kompania jonë duhet të jetë një kompani e integruar të industrisë dhe tregtisë, i cili përfshinte furnitures alumini, Kopshti & bujqësore mjetet, transportuesit mini dhe shkoni karroca.

Në TRADE Peak, ne jemi të angazhuar për të siguruar nivelin më të lartë të shërbimit të klientit, çmimet konkurruese, ofrimit të shpejtë dhe një, cutting-edge ofertë të plotë të produktit. Qëllimi ynë përfundimtar është kënaqësia juaj.

Me cilësi të lartë dhe më të mirë pas shërbimit, produktet janë të shpërndarë në gjashtë kontinente dhe gati tridhjetë vende. produktet disa seri kanë kaluar certifikata CE nga TUV, kjo është arsyeja pse ne të mbajë marrëdhënie të mira me disa supermarkete të mëdha e cila është në të gjithë botën.

TRADE PEAK, Hug Open dhe bota!

Mëso më shumë
WhatsApp Online Chat!