за нас

ТРГОВСКИ ВРВ OPEN & прегратка СВЕТОТ!

Профил на компанијата

Кингдао ТРГОВСКИ PEAK CO., LTD. се наоѓа во Западниот брег економска зона во 2005 година По повеќе од 10 години развој, нашата компанија мора да биде интегрирана компанија за индустрија и трговија, во која беа вклучени алуминиум мебел, градинарски и земјоделски алатки, мини превозниците и одат коли.

На ТРГОВСКИ ВРВ, ние сме посветени на обезбедување на највисоко ниво на услуги на клиентите, конкурентни цени, брза испорака и сеопфатен, врвни производи кои нудат. Нашата крајна цел е вашето задоволство.

Со врвен квалитет и најдобри по-услуга, производите биле дистрибуирани до шест континенти и речиси триесет земји. Неколку серија производи имаат положено CE сертификати од страна на TUV, тоа е причината зошто ние се задржи добри односи со некои големи супермаркети што е во целиот свет.


WhatsApp Онлајн Chat!