• QTP500C
  • excavators
  • across-the-world

функција производи

Повеќе

функција се користи опрема

за нас

процесот на развој на компанијата

Кингдао ТРГОВСКИ PEAK CO., LTD . се наоѓа во Западниот брег економска зона во 2005 година По повеќе од 10 години развој, нашата компанија мора да биде интегрирана компанија за индустрија и трговија, во која беа вклучени алуминиум мебел, градинарски и земјоделски алатки, мини превозниците и одат коли.

На ТРГОВСКИ ВРВ, ние сме посветени на обезбедување на највисоко ниво на услуги на клиентите, конкурентни цени, брза испорака и сеопфатен, врвни производи кои нудат. Нашата крајна цел е вашето задоволство.

Со врвен квалитет и најдобри по-услуга, производите биле дистрибуирани до шест континенти и речиси триесет земји. Неколку серија производи имаат положено CE сертификати од страна на TUV, тоа е причината зошто ние се задржи добри односи со некои големи супермаркети што е во целиот свет.

ТРГОВСКИ PEAK, Отвори и прегратка светот!

научи повеќе
WhatsApp Онлајн Chat!