• QTP500
  • excavtors
  • across-the-world

produk fitur

More

fitur peralatan digunakake

babagan awake dhewe

proses pembangunan Company

Qingdao TRADE PEAK CO., LTD . dumunung ing Zone Ekonomi West Coast ing 2005. Sasampunipun ngembangaken luwih saka 10 taun, kita perusahaan wis dadi perusahaan terpadu industri lan perdagangan, kang klebu furniture aluminium, Taman & tetanèn pribadi, mini transporters lan pindhah kretane.

Ing TRADE PEAK, kita setya nyediakake tingkat paling dhuwur saka layanan customer, reregan competitive delivery cepet lan, nglereni-pinggiran aturan produk lengkap. goal pokok kita kepuasan.

Kanthi kualitas lan paling apik sawise-layanan, produk sampun kasebar Six bawana lan meh telung puluh negara. Saperangan seri produk wis liwati sertifikat CE dening TUV, sing kok kita tetep hubungan apik karo sawetara supermarket gedhe kang kabeh ndonya.

TRADE PEAK, Open & Hug donya!

mangerteni sing luwih lengkap

Tampilan Online Chat!